Ring mig op​!

Skriv navn og telefonnr. så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Solafskærmning - indvendig og udvendig afskærmning

Flere og flere byggerier bliver bygget med glasfacader eller glastage. For at opnå det bedst mulige indeklima kan opsætning af indvendig som udvendig solafskærmning være en god investering.

Dan Gardin ApS syer udestuegardiner på egen systue, som er specielt udviklede til at dæmpe temperaturen og afskærme solens stråler, samtidig med at lyset bevares.

Her er et udvalg af de løsninger, vi tilbyder:​

  • ​​Indvendig solafskærmning med gardiner eller hængende anlæg
  • Udvendig solafskærmning med f.eks. markiser, screens eller rullegardiner
  • Gardinløsning til erhverv
  • Gardiner til private hjem, f.eks. til udestuen
  • Energigardiner​

​Vores gardiner er ideelle til solafskærmning

Få det bedste ud af din udestue eller hjem med glasfacade med den mængde sollys og varme, du ønsker.

Vores gardiner til udestue fungerer ikke bare som indvendig solafskærmning og skygge for solen, de hjælper også med at holde varmen inde i udestuen, når det er koldt, og stuen bliver mere hyggelig med gardiner. Der er derfor mange fordele ved at vælge vores gardiner.

Vi hjælper med opmåling og montering

Hvad enten det drejer sig om en virksomhed eller et privat hjem, kan vi give kompetent rådgivning, som sikrer, at du får en optimal opsætning af vores løsninger til solafskærmning. Vi hjælper dig gennem hele processen, lige fra opmåling af dit hjem, valg af materialer til opsætning af det valgte produkt.

Dan Gardin ApS er kendt for at levere gardiner af høj kvalitet, som holder i mange år frem. Hos os er et ord et ord, for vi går op i ærligt og kyndigt arbejde. Vi installerer alle typer afskærmning på Fyn, Sjælland og i Jylland.

Kontakt os for montering af solafskærmning

Kontakt os på telefon 40 16 44 17 eller på e-mail ja@dangardin.dk, for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger indenfor gardiner og solafskærmning. 

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, og vores priser er fornuftige og konkurrencedygtige.

​​

"Her hos os kan du finde et pænt og stort udvalg af gardiner.


​Hos os har du mulighed for at få skræddersyet en løsning.


​Vi leverer alt inden for gardiner, skyggeanlæg, solafskærmning og mørklægningsanlæg, hvad enten det er til virksomheden, gartneriet eller udestuegardiner til den private husstand..."​

            Dan Gardin ApS - Brylle Industrivej 3 - 5690 Tommerup - Telefon: 64 76 28 16 - Mobil: 40 16 44 17​ - E-mail: ja@dangardin.dk