Kvalitet, service og grundighed

40 års erfaring

Skræddersyede løsninger

Ring mig op​!

Skriv navn og telefonnr. så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Solafskærmning - Indvendig og udvendig afskærmning

​Flere og flere byggerier bliver bygget med glasfacader samt glastage. For at opnå det bedst mulige indeklima kan opsætning af indvendig solafskærmning være en god investering.

​Indvendig- og udvendig

​Dan Gardin ApS syer udestuegardiner på egen systue, som er specielt udviklede til at dæmpe temperaturen og solens stråler samtidig med, at lyset bevares.

Blandt de løsninger, vi kan tilbyde, er:

​​

  • Indvendig solafskærmning med gardiner eller hængende anlæg.
  • Udvendig solafskærmning med eksempelvis markiser, screens eller rullegardiner.
  • Gardiner til udestue
  • Energigardiner

​Fordele ved indvendig solafskærmning og gardiner til udestue

Vores gardiner til udestue fungerer ikke bare som indvendig solafskærmning og skygge for solen. 

​​​​

De hjælper også med at holde varmen inde i udestuen, når det er koldt, og stuen bliver mere hyggelig med gardiner til udestuen.​

​​

Kompetent rådgivning

Hvad enten det drejer sig om en virksomhed eller et privat hjem, kan vi give kompetent rådgivning, som sikrer, at du får en optimal opsætning af afskærmning med gardiner til udestue.

​​

Dan Gardin ApS er kendt for at levere kvalitet og solidt arbejde på gardiner til udestue, som holder i mange år frem. Hos os er et ord et ord, for vi går op i ærligt arbejde. Vi installerer alle typer afskærmning på Fyn, Sjælland og i Jylland.

​Kontakt os for opsætning af solafskærmning

Kontakt os på telefon 40 16 44 17​ eller på mail ja@dangardin.dk, for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af gardiner til udestue samt opsætning af udvendig solafskærmning. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

"Her hos os kan du finde et pænt og stort udvalg af gardiner.


​Hos os har du mulighed for at få skræddersyet en løsning.


​Vi leverer alt inden for gardiner, skyggeanlæg, solafskærmning og mørklægningsanlæg, hvad enten det er til virksomheden, gartneriet eller udestuegardiner til den private husstand..."​

            Dan Gardin ApS - Brylle Industrivej 3 - 5690 Tommerup - Telefon: 64 76 28 16 - Mobil: 40 16 44 17​ - E-mail: ja@dangardin.dk