Ring mig op​!

Skriv navn og telefonnr. så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Solafskærmning til glasfacader og industrigardiner

​Dan Gardin ApS udfører alle former for solafskærmning på glasfacader. Vi kan tilbyde flere forskellige gardin- og stof typer, som eksempelvis industrigardiner, alt efter hvad dit behov er.

​Med vores mangeårige erfaring kan vi give professionel rådgivning i, hvilken løsning af solafskærmning på glasfacader der passer bedst til dit byggeri.

​Industrigardiner til glasfacader

Lys kan både være et problem på glasfacader i gartnerier, hvor man ønsker at kontrollere belysningen i forhold til planter, og i kontorbygninger, hvor lyset kan være en belastning i forhold til eksempelvis arbejdet ved en computer. I disse tilfælde kan industrigardiner i stedet for glasfacader være den helt rette løsning.

​De bedste materialer

Vi lægger stor vægt på kvalitet og service i topklasse inden for industrigardiner og solafskærmning på glasfacader, og derfor arbejder vi også kun med de bedste materialer.

​Blandt vores leverandører industrigardiner er:

  • ​Ludvig Svensson
  • Phormium
  • Novavert

Kontakt Dan Gardin i dag

​Mangler du inspiration, står vi altid klar med vejledning til solafskærmning på glasfacader og industrigardiner. Vi er vant til at løse mange forskellige opgavetyper og kan altid komme med flere forskellige løsningsforslag til dit projekt. vi rykker ud på Fyn, Sjælland og i Jylland.

​​

Dan Gardin ApS giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på industrigardiner. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde på telefon 40 16 44 17​ eller mail ja@dangardin.dk. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

"Her hos os kan du finde et pænt og stort udvalg af gardiner.


​Hos os har du mulighed for at få skræddersyet en løsning.


​Vi leverer alt inden for gardiner, skyggeanlæg, solafskærmning og mørklægningsanlæg, hvad enten det er til virksomheden, gartneriet eller udestuegardiner til den private husstand..."​

            Dan Gardin ApS - Brylle Industrivej 3 - 5690 Tommerup - Telefon: 64 76 28 16 - Mobil: 40 16 44 17​ - E-mail: ja@dangardin.dk