Kvalitet, service og grundighed

40 års erfaring

Skræddersyede løsninger

Ring mig op​!

Skriv navn og telefonnr. så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ovenlysgardiner inklusive opmåling og montering​

Leder du efter nye ovenlysgardiner? Hos Dan Gardin ApS er vi specialister i gardiner til ovenlysvinduer og skråvinduer, og vi leverer til både privat og erhverv. 

Vi skræddersyer gardinerne på vores systue, hvor vi naturligvis benytter de bedste materialer. Vi ligger på Fyn, men har også kunder på Sjælland og i Jylland, og vi tilbyder både opmåling og montering.

Alt fra solafskærmning til ovenlysgardiner i god kvalitet

​Vi står for alt fra opmåling til montering af blandt andet gardiner, solafskærmning og mørklægning. Vi kan levere alle typer lige fra en elektrisk mørklægning til en permanent solafskærmning. Det kan være til alt fra et traditionelt skråvindue til et glastag.

Vi er en erfaren forhandler af alle typer gardinløsninger, og ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi skaffer gerne det ønskede materiale, hvis vi ikke har det.​

​Vi er kendt for kvalitet, ligesom vi er vellidt, fordi vi arbejder med sjæl og hænder. Samtidig har vi fokus på grundighed, og vi lægger altid vægt på de små detaljer ved montering af for eksempel ovenlysgardiner. 

Vi bestræber os naturligvis på at efterleve de aftalte betingelser, priser og leveringstider.

Kontakt os gerne i dag for at bestille en vareprøve

​Du er meget velkommen til at få en snak om vores gardinløsninger og for at bestille en vareprøve. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe os på telefon 64 76 28 16 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail ja@dangardin.dk.

​​

"Her hos os kan du finde et pænt og stort udvalg af gardiner.


​Hos os har du mulighed for at få skræddersyet en løsning.


​Vi leverer alt inden for gardiner, skyggeanlæg, solafskærmning og mørklægningsanlæg, hvad enten det er til virksomheden, gartneriet eller udestuegardiner til den private husstand..."​

            Dan Gardin ApS - Brylle Industrivej 3 - 5690 Tommerup - Telefon: 64 76 28 16 - Mobil: 40 16 44 17​ - E-mail: ja@dangardin.dk