Ring mig op​!

Skriv navn og telefonnr. så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om Dan Gardin

Kvalitet, service og grundighed er nøgleordene hos Dan Gardin ApS.

​Vi leverer professionelle gardinløsninger til gartnerier og virksomheder samt udestuegardiner til den private husstand.

​Bred ekspertise

Vi er kendt for kvalitet, og vi er vellidt af vores kunder, fordi vi arbejder med både hænder og sjæl. Vi går op i grundighed, og vi vægter de små detaljer.

​Vi arbejder kun med de bedste materialer, og alle vores gardiner syer vi på egen systue.

​Virksomheden er etableret af Jørgen Andersen, som har arbejdet med gardiner siden 1978.

​Udover Jørgen Andersen er vi i dag flere kompetente og erfarne gardinmontører, som alle har en bred ekspertise inden for gardiner.

​​

God dialog

Det er vigtigt for os at levere et resultat, der lever fuldt op til dine forventninger. Derfor sørger vi altid for at tage en god dialog med dig som kunde, før opgaven påbegyndes.

​Dan gardin ApS går op i ærligt arbejde. Vi bestræber os altid på at efterleve alle aftalte betingelser, priser og leveringstider.

​Vi er naturligvis også altid klar med vejledning og et uforpligtende tilbud.

"Her hos os kan du finde et pænt og stort udvalg af gardiner.


​Hos os har du mulighed for at få skræddersyet en løsning.


​Vi leverer alt inden for gardiner, skyggeanlæg, solafskærmning og mørklægningsanlæg, hvad enten det er til virksomheden, gartneriet eller udestuegardiner til den private husstand..."​

            Dan Gardin ApS - Brylle Industrivej 3 - 5690 Tommerup - Telefon: 64 76 28 16 - Mobil: 40 16 44 17​ - E-mail: ja@dangardin.dk