Ring mig op​!

Skriv navn og telefonnr. så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Drivhus-gardiner og anden solafskærmning

​Skal du have nye drivhus-gardiner? Hos Dan Gardin ApS har vi stor ekspertise med gardiner til alle former for glasfacader, glastage og store vinduer til private er erhverv. Vi benytter kun de bedste materialer, og vi laver gardinerne på vores egen systue. Vi holder til på Fyn, men har også kunder i Jylland og på Sjælland.

Alt fra skyggegardiner til drivhus-gardiner

​Vi skræddersyer alle former for solafskærmning, skyggegardiner og skyggenet til forskellige typer glasfacader og glastage. Det kan for eksempel være drivhus-gardiner, men det kan også være gardiner til blandt andet en udestue, et orangeri eller måske et plantehus.

Uanset om du ønsker gardiner til drivhus eller glasfacader, så sørger vi for alt fra opmåling til montering. Intet er for småt eller for stort til os, og hvis vi ikke har det ønskede materiale, så skaffer vi det.

Vi er en erfaren gardinleverandør, som er kendt for vores kvalitet, og vi er vellidt, fordi vi arbejder med både hænder og sjæl. Det betyder, at vi lægger vægt på både grundighed og alle de små detaljer. Samtidig bestræber vi os på at efterleve alle de aftalte betingelser, priser og leveringstider.

Kontakt os i dag for at få vareprøver og et tilbud

​Du er velkommen til at høre meget mere om vores gardiner, og vi sender meget gerne en vareprøve. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 64 76 28 16 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail ja@dangardin.dk.

​​

"Her hos os kan du finde et pænt og stort udvalg af gardiner.


​Hos os har du mulighed for at få skræddersyet en løsning.


​Vi leverer alt inden for gardiner, skyggeanlæg, solafskærmning og mørklægningsanlæg, hvad enten det er til virksomheden, gartneriet eller udestuegardiner til den private husstand..."​

            Dan Gardin ApS - Brylle Industrivej 3 - 5690 Tommerup - Telefon: 64 76 28 16 - Mobil: 40 16 44 17​ - E-mail: ja@dangardin.dk